De LichtFabriek/Best Western

Routebeschrijving naar De Lichtfabriek en Best Western Gouda

De Lichtfabriek en Best Western Gouda liggen naast elkaar. Het symposium en de ledenvergadering is in Best Western. Het ontvangst in de ochtend, de lunch, borrel en diner  is in De LichtFabriek.

De LichtFabriek

De Lichtfabriek is een monumentale gas- en elektriciteitsfabriek die de inwoners van Gouda vroeger voorzag van licht en warmte. Met de vondst van het aardgas in de jaren 60, werd de fabriek buiten werking gesteld. Het pand staat op het lijst van industrieel erfgoed.

Adresen:

De Lichtfabriek:                       Hoge Gouwe 189, 2801 LE Gouda; https://www.lfgouda.nl/contactpagina/

Best Western Gouda:           Hoge Gouwe 189, 2801 LE Gouda; http://www.bestwesterngouda.nl

 

Met de trein/bus

Het Intercity station en het naastgelegen busstation van Gouda liggen op ongeveer 10 minuten loopafstand.
Vanuit het treinstation neemt u de uitgang "Centrum" en loopt u rechtdoor de Crabethstraat in. Aan het einde van de straat gaat u rechts de Kattensingel op, die u helemaal uitloopt tot het volgende kruispunt. Links aan de overkant vindt u Best Western Plus City Hotel Gouda en de Lichtfabriek.

 

Route

Vanuit de  de richting Utrecht en vanuit de richting Den Haag
Volg de A12 richting Den Haag/Utrecht. Neem Afslag 11 (richting Gouda). Ga links bij de verkeerslichten (richting Gouda). Blijf rechtdoor rijden (ongeveer 2 kilometer). Rijd over de Pottersbrug de binnenstad in. Het
Best Western Plus City Hotel Gouda en de Lichtfabriek ziet u recht voor u. Ga bij de t-splitsing rechts en volg de bocht naar links. Aan de linkerzijde bevindt zich de Q-Park Bolwerk (Sint Mariewal 3).

Vanuit de richting Rotterdam
Volg de A20 richting Utrecht. Voeg in op de A12 richting Utrecht. Neem Afslag 11 (richting Gouda).  Zie verder hierboven.

Parkeren:  In naastgelegen Q Park ‘Bolwerk’: Sint Mariewal 3, • 2801 WS Gouda

Uitrijkaarten zijn tegen gereduceerd tarief te koop bij receptie Best Westen Hotel.

Aan de overkant van het water is het parkeren gratis (beperkt)