Ingrediënten in kaas en kaas als ingrediënt
Programma
09:00 Ontvangst met koffie en thee
09:25 – 09:30 Opening door de dagvoorzitter
09:30 – 09:45 Welkom en introductie DOC Kaas
Alex Hoekstra (Manager kwaliteit en Technologie, DOC Kaas)
09:45 – 10:15 Ontwikkelingen op het gebied van kaas en kaas ingrediënten
Willem Postma (KAM manager, NIZO Food Research)
Met een korte presentatie van de Tetra Pak Flexline Kaas door Tetra Pak
10:15 – 10:45 Super Kaas
Hans Brandsma (CSK)
10:45 – 11:15 Koffiepauze
11:15 – 12:00 Enzymes for Flavour Development in Dairy Substrates
Blanca Camarasa (Biocatalyst)
12:00 – 12:30 “Kaas de bouwsteen van ons fundament”
Lucien Montulet (Hoofd R&D, Vika)
12:30– 14:15 Ledenvergadering & Lunch
14:15 - 14:45 Cheddar
Bob Savage (Product Application Expert - Global Cheese Applications, DSM Food Specialties B.V.)
14:45 – 15:30 Een kleurrijke diversiteit aan specialisaties!
Bert Brand (commercieel manager – CZ Rouveen “Kaaspecialiteiten”)
Inclusief een proeverij.
15:30 – 16:30 Rondleiding
16:30 Afsluiting symposium & napraten
Aanmeldingen dienen uiterlijk 20 oktober a.s. binnen te zijn.
De kosten van het symposium (incl. koffie en diner) bedragen € 40,= voor leden, € 65,- voor niet leden en € 20 voor studenten.
De betaling van de symposiumkosten kan door overmaking tot uiterlijk 5 dagen op rekeningnummer: NL80INGB0000307040 t.n.v. Genootschap ter Bevordering van Melkkunde te IJsselstein onder vermelding van 'voorjaarssymposium 2016'.
Routebeschrijving
DOC Kaas B.V. Buitenvaart 4001, 7905 TC Hoogeveen.
T +31 (0) 528 - 280440 (
Evenement Eigenschappen
Datum | 3 november 2016 |
inschrijven kan tot | 20-okt-2016 |
Prijs per persoon | € 65,- voor niet leden, € 40,- voor leden en € 20,- voor studenten |
Locatie | HAS green academy |