Skip to main content

Ingrediënten in kaas en kaas als ingrediënt

 

Programma

09:00 Ontvangst met koffie en thee

09:25 – 09:30 Opening door de dagvoorzitter

09:30 – 09:45 Welkom en introductie DOC Kaas

Alex Hoekstra (Manager kwaliteit en Technologie, DOC Kaas)

09:45 – 10:15 Ontwikkelingen op het gebied van kaas en kaas ingrediënten

Willem Postma (KAM manager, NIZO Food Research)
Met een korte presentatie van de Tetra Pak Flexline Kaas door Tetra Pak

10:15 – 10:45 Super Kaas

Hans Brandsma (CSK)

10:45 – 11:15 Koffiepauze

11:15 – 12:00 Enzymes for Flavour Development in Dairy Substrates

Blanca Camarasa (Biocatalyst)

12:00 – 12:30 “Kaas de bouwsteen van ons fundament”

Lucien Montulet (Hoofd R&D, Vika)

12:30– 14:15 Ledenvergadering & Lunch

14:15 - 14:45 Cheddar

Bob Savage (Product Application Expert - Global Cheese Applications, DSM Food Specialties B.V.)

14:45 – 15:30 Een kleurrijke diversiteit aan specialisaties!

Bert Brand (commercieel manager – CZ Rouveen “Kaaspecialiteiten”)
Inclusief een proeverij.

15:30 – 16:30 Rondleiding

16:30 Afsluiting symposium & napraten

Aanmeldingen dienen uiterlijk 20 oktober a.s. binnen te zijn.

De kosten van het symposium (incl. koffie en diner) bedragen € 40,= voor leden, € 65,- voor niet leden en € 20 voor studenten.
De betaling van de symposiumkosten kan door overmaking tot uiterlijk 5 dagen op rekeningnummer: NL80INGB0000307040 t.n.v. Genootschap ter Bevordering van Melkkunde te IJsselstein onder vermelding van 'voorjaarssymposium 2016'.

Routebeschrijving

DOC Kaas B.V. Buitenvaart 4001, 7905 TC Hoogeveen.
T +31 (0) 528 - 280440 (Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.).

Evenement Eigenschappen

Datum 3 november 2016
inschrijven kan tot 20-okt-2016
Prijs per persoon € 65,- voor niet leden, € 40,- voor leden en € 20,- voor studenten
Locatie HAS green academy

Wij accepteren geen inschrijvingen meer